Kevätpäivä 2022

Kerhon tiedote                                                                                          24.11.2021/veikko

Vuosi 2022 jatkuu parempaa odottaen kevättä ja kesää kohti.

Kevätpäivää vietetään meille jo perinteeksi muodostunut pilkkitapahtuma ruokanautinnon kera Kivennavalla maanantaina 14.3.2022 klo 12.00. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kerhomme jäsenille, jotka ovat ilmoittatuneet maksamalla osallistumismaksun viim. 28.2.2022.

Kerhomme toimintaa jatketaan jo kuluneesta vuodesta opeteltua varovaista linjaa noudattaen.

Tälle vuodelle pyrimme järjestämään, ulkotapahtumia ja vastaavia, missä voimme noudattaa annettuja ajankohtaisia turvallisuusvaatimuksia.

Toivomme, Teiltä, ehdotuksia ja toiveita, mitä ja missä paikassa haluaisitte käydä. Voitte tehdä toimikunnan jäsenille; Keijo, Kalevi, Pekka, Jorma, Veikko ja Heimo. Joka tapauksessa jotain pyrimme  järjestämään.

Joukolla mukaan, koronaa karkuun!

Toimikunnan puolesta Veikko